Historien

Tradinno ble stiftet i 1999 av Kåre Arthur Trobe.

Seriegründer Kåre Arthur Trobe er født i Kristiansund og er nå bosatt i Moss. Han er utdannet urmakermester og har i tillegg studert økonomi, ledelse og design.

Etter flere år som urmaker, servicesjef og butikksjef i ur- og gullsmedbransjen, startet reisen som gründer i 1998. 12 år etter solgte han sitt første konsept som var et patentert butikkinnredningssystem som muliggjorde åpen og sikker utstilling av klokker og smykker. Produktet var da eksportert til 18 land, hadde avtaler med noen av verdens største merkevarer og største kunde lå i Hong Kong.

Etter 5 år som markedssjef og daglig leder i et av Norges ledende display- og emballasjefirma, startet han igjen som gründer i 2015. 

En av årsakene til at Kåre Arthur bestemte seg for å starte som selvstendig igjen, var en invitasjon til visning av et nytt og spennende næringsbygg i Moss. Tykkemyr 1 var under bygging. Her skulle det etableres et coworking space, det første Kåre Arthur visste om i Østfold, og det rett i nærheten av hjemmet hans. Han møtte opp på visning og tok beslutningen samme kveld.

1 .mars 2015 var Kåre Arthur tilbake i gründertilværelsen. Denne gangen som konsulent, for andre som trengte hjelp til å lykkes med gode ideer. Med på reisen fra start har Jan Østlund vært mentor, støttespiller og styremedlem i Tradinno.

rask utvikling

COWORKING

Selskapet fikk i løpet av det første året 4 ansatte, hvor Kåre Arthur sin kone, Aina Trobe, var en sentral medspiller. Teamet flyttet inn i egne lokaler på Tykkemyr 1 i MOSS i 2016. Parallelt med oppdrag for kunder startet arbeidet med å bygge og drifte et coworkingspace på et areal på 550m2.

Det tok ett år å bygge opp en medlemsmasse på 35 personer. Coworkingen trengte et eget driftsselskap. Sammen med et av medlemmene, startet Kåre Arthur CWi AS i januar 2017. Samtidig etablerte også Kåre Arthur oppstartsselskapet Homeboxx AS sammen med tre andre fra coworkingen.

I 2017 ble det innledet samtaler og møter med Höegh Eiendom som for flere år tilbake hadde kjøpt en hel bydel i Moss. Höegh Eiendom kjøpte seg inn i CWi AS høsten 2017 for å være med å bygge det lokale stedet og få på plass en IT-løsning for effektiv drift. 

Coworkingen ble flyttet fra Tykkemyr til Verket 15. august 2018. I den forbindelse ble et eget driftsselskap stiftet, CWi Moss AS. Etter bare ett års drift hadde avdelingen på Verket fått 60 selskaper på plass, og nærmere 150 mennesker har jobben sin her hver dag.  Dette eies 100% av Höegh Eiendom, har endret navn til Ö.

I forbindelse med at Høegh eiendom kun ønsket å benytte det som var bygd opp til sine egne eiendommer i Moss, Oslo og Ski, så tok Tradinno over merkevaren Coworking International og en kopi av IT-plattformen og samarbeidsavtaler med leverandører som var opparbeidet gjennom en to-års periode. 1. januar 2020 startet arbeidet med å rigge til utvidet satsing.  1.mai ble Tradinno AB stiftet med base i Gøteborg i Sverige.  Et ekspertteam ble etablert for å ta fatt i eiendomsmarkedet med en solid plattform for effektiv og lønnsom drift av coworkingspace, fleksibel utleie av kontorer og møterom.  

Målet

Målsetningen til Tradinno er å tilby etablering og drift av gode systemer, ekspertise innen anskaffelser av produkter og tilby spesialtjenester til næringsliv og offentlig sektor.  Gjennom vår ekspertise på flere felt får man færre å forhold seg til gjennom etablering og drift av virksomheter og konsepter. 

TEAMET

Vårt team

konseptutvikling
forretningsdrift
markedsføring
salg
produktutvikling
design
produksjon
logistikk

IP

IT / IoT
eiendom
økonomi
finans
juss
karriereveiledning
rekruttering

HR

AV

innredning

sensorikk