Design

Design er grunnlaget for all utvikling uansett om man skal skape et nytt produkt, en ny tjeneste, forbedre kundereiser eller kjøre en markedsføringsprosess. Derfor er kompetanse innen design viktig for det Tradinno og vårt community tilbyr.

Industriell design

✓ 3D-modellering
✓ 3D-visualisering
✓ Produktutvikling

Grafisk design

     ✓ Plakat design
     ✓ 2D-Illustrering
     ✓ Mockups

✓ Logo design
✓ Merkevareidentitet
✓ Brosjyre design

Webdesign

✓ Nettside design   
✓ Responsivt design

 

Industriell design

Vi tilbyr en rekke tjenester for å hjelpe bedrifter med å utvikle og forbedre sine produkter. Dette kan inkludere alt fra å lage nye designkonsepter og prototypemodeller, til å hjelpe med å optimere allerede ferdige produkter. Vi bidrar også til å utvikle merkevaren og den visuelle identiteten til et produkt, der vi skaper 3D-renderinger og 3D-visualiseringer. 

3D-modellering og visualisering kan være spesielt nyttig for deg som ønsker å se hvordan et produkt eller en situasjon vil se ut i virkeligheten, før det produseres

Grafisk design

Grafisk design handler om å skape visuelle løsninger for å formidle ideer og budskap gjennom bilder, typografi, layout og farger. Dette kan være alt fra å designe en logo, til å lage reklamekampanjer, plakater, bøker, magasiner, nettsider og apper.

Vi tilbyr et fullt spekter av grafiske design-tjenester, fra branding til illustrasjon til markedsføring og mer. Vi kan skape engasjerende merkeidentiteter eller tilby grafiske design-tjenester innen spesifikke områder for å hjelpe bedriften din. Vi skaper unike visuelle elementer som gjør at du og merkevaren din skiller seg ut fra mengden, og viktigst av alt – fra konkurrentene.

Vi har den nødvendige kompetansen og erfaringen for å skape effektive visuelle løsninger som passer dine behov og mål.

Web design

Webdesign er en viktig del av å skape et profesjonelt og troverdig inntrykk for en bedrift i dagens digitale tidsalder. En bedrifts nettside er ofte den første kontakten en potensiell kunde vil ha med bedriften, og derfor er det viktig at denne første inntrykket er positivt. En veldesignet nettside gir inntrykk av at bedriften er profesjonell.

Bedrifter bør også ha en nettside for å kunne nå ut til et større publikum. I dag er det få mennesker som ikke bruker internett, og ved å ha en nettside kan en bedrift nå potensielle kunder uavhengig av tid og sted. Dette gjør det enklere å nå flere kunder og øke salget.

Vi vet at det kan være mange valg å velge mellom når det kommer til å velge en webdesign selskap. Derfor er våre unike verdier å tilby en skreddersydd og unik nettside designet for å skille deg fra konkurrentene. Vi har et dedikert team av designere som arbeider tett sammen for å oppfylle kundens ønsker og krav. Videre har vi konkurransedyktige priser og enkel kommunikasjon med kunden under hele prosessen.

Designer

Maria Emilie Kjærnsrød
maria.e.kjarnsrod@tradinno.com
+47 948 46 443

Kontaktperson

nb_NONorwegian